• Forretter

    Marinerede Rejer med plukkede salater
    serveret med husets dressing
    89,00 DKK
    Røget andebryst i skiver
    med ristede Pinjekerner og urtepesto
    89,00 DKK
    Rodfrugtsuppe
    med unghane, urteolie og croutons
    87,00 DKK
    Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør

    Hovedretter

    Laksekotelet
    med cremet limesauce serveret på bund af urter og dagens garniture
    188,00 DKK
    Wienerschnitzel af kalveinderlår
    serveret med klassisk garniture
    198,00 DKK
    Beauf af oksefilet
    med Madagaskar pebersauce Samt dagens garniture
    198,00 DKK
    Medaljon af unghanebryst
    serveret med soltørret tomatsauce samt dagens garniture
    179,00 DKK

    Desserter

    Køkkenchefens islagkage
    med frisk frugt og bærcoulis
    68,00 DKK
    Hjemmelavet Citronfromage
    med pisket fløde og chokolade
    78,00 DKK
    Pandekager
    med is og hjemmelavet syltetøj
    89,00 DKK
    Udvalg af køkkenets oste
    med div. tapanader samt brød og kiks
    89,00 DKK