Velkommen

til Hotel Limfjorden i Thisted

Velkommen til Hotel Limfjorden i Thisted.  Vi har 59 værelser, hvoraf halvdelen har den fantastiske udsigt over Limfjorden. 

Du kommer til en skøn plet i Thy med et godt udgangspunkt for både naturoplevelser, familieudflugter eller kulturelle oplevelser. 

Med vor mange selskabslokaler, konferencefaciliteter og den store terrasse med udsigt direkte til Mors kan hotellet med sine fleksible lokaler danne ramme om både fester, møder eller en hyggelig middag. 

Med hotellets beliggenhed ved fjorden er der rig mulighed for at gå en frisk tur langs Limfjorden eller måske en lille tur til Thisted, som er 3 km fra hotellet. 

På hotellet vejleder vi gerne om, hvor attraktioner, der passer til dine interesser, findes, da mulighederne er mange, hvad enten det gælder kultur, action eller historiske oplevelser.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Som tilflytter til Thisted er min personlige oplevelse et fantastisk lokalmiljø med mange aktiviteter i området, et sundt forenings- og forretningsliv, og et hyggeligt sted at tilbringe en ferie. Hvis man som jeg, kommer fra det midtjyske og kun ser vand, når det regner, er den storslåede udsigt over Limfjorden og Thisted by noget, der imponerer. 

Uanset om det gælder ferie, fest eller konferencearrangementer, står jeg og hele det kompetente personale klar med venlig vejledning og er klar til en uforpligtende snak om jeres næste arrangement.

Med venlig hilsen
Martin Strange
Direktør

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)