Landbrugsmuseet Skarregaard

Afstand: 12.59 Km

 | 97723421 |  mail@museummors.dk |  www.museummors.dk | 
På Landbrugsmuseet Skarregaard er tiden gået i stå, dengang farfar var knægt. Og så alligevel ikke helt, for gården er et meget aktivt sted med udstillinger og moderne økologisk landbrugsdrift.

Et landbrug i 1950’erne var et familiebrug, hvor der var brug for alles hjælp, ligesom der var karle og piger på gården. Den fornemmelse af Morten Korch idyl, oplever man tydeligt på Skarregaard. Og den firlængede slægtsgaard i bakkerne ved fjorden er ikke bare en kulisse, men den ægte autentiske vare. I stuehuset går man rundt i stuer og køkken, som det var indrettet dengang i 1950’erne, og i gårdens længer mærker man det hårde slid, som arbejdet på gården var med datidens redskaber og mange gøremål.

Skarregaard er samtidig et landbrug i drift. I stalden og andre steder møder du gårdens store fårehold med søde lam, ligesom du møder høns, gæs, kaniner og katte – og måske mus, hvis ikke katten ser den først!

Landbrugsmuseet Skarregaard er en afdeling af Museum Mors

Når entre billetten er betalt kan man, indenfor året, komme gratis ind på: Støberimuseet, Fossil- og Molermuseet og Dueholm Kloster. 

Opdateret af: Morsø Turistbureau - Destination Mors  | mt@visitmors.dk
Fotograf: Morsø Turistbureau - Destination Mors Copyright: museum mors